Zack Snyder egy egész trilógiát tervezett a Justice League-ből

Elárulta, miről szólt volna a két folytatás, ha elkészülhetett volna.


A hétvégén felkerült az HBO Max és az HBO GO szolgáltatásokra szerte a világon a 2017-es Justice League némileg újraforgatott és teljesen újravágott 4 órás rendezői verziója. Zack Snyder ugyanis rajongói nyomásra kapott még egy esélyt, hogy befejezze filmjét, amit családi tragédia miatt volt kénytelen otthagyni.

Zack Snyder igencsak hosszú távra tervezett anno, amikor először kinevezték a Justice League rendezőjének. Egy egész trilógia storyboardját kidolgozta, amit hamarosan kiállítanak egy rendezvényen Dallasban. Egy interjúban most szerencsénkre elárulta Snyder, hogy miről szólt volna a két folytatása, így nem kell Amerikáig utaznunk, ha nagyon kíváncsiak vagyunk.

A második gyakorlatilag a Föld eleséséről szólt volna a Darkseid elleni harcban. Aztán pedig arról, hogy az posztapokaliptikus világunkban Flash, Cyborg és Bruce visszaküldik előbbit az időben, hogy megakadályozza Lois halálát, ami felemésztette Supermant.

Szóval először megkaptuk volna a bolygónk pusztulását, majd azt azt követő káoszban kaptunk volna a folytatásban egy időutazós kalandot.

A harmadik film meg aztán arról szólt volna, hogy mindenki egyesíti az erejét a Földön, hogy legyőzzék Darkseidet. Egy hatalmas, Gyűrűk ura-szerű csatafilm lett volna.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk