Újabb előzetes érkezett Steven Spielberg West Side Storyjához

A 20th Century Fox által gyártott film december 10-én kerül a mozikba.


A mai nap megjelent az amerikai rendezőzseni West Side Story adaptációjának legújabb előzetese, amely rendkívül izgalmasnak ígérkezik – írja a Hollywood Reporter.

Tavasszal mi is beszámoltunk arról, hogy bemutatták a film első trailerét a nagyközönség számára, ám a most megjelent videóval a készítők még nagyobbat durrantottak. Az alig több mint kétperces előzetes bemutatja a klasszikus történetet Tony (Ansel Elgort) és Maria (Rachel Zegler) tiltott szerelméről, valamint a Jets és a Sharks egymás iránti gyűlöletéről.

Bár a film az 1961-es mozi remake-je, Spielberg verziója nem koppintja egy az egyben az eredeti alkotást, ez a stílusos trailerből is kiderül, amely új jeleneteket és a klasszikus dialógusoktól eltérő párbeszédeket is tartalmaz.

Az előbb említett színészek mellett a filmben feltűnik még Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Josh Andrés Rivera, Corey Stoll és Brian d'Arcy James is. Rita Moreno, aki az eredeti filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott, szintén szerepel a remake-ben.

A filmet 2019 októberében forgatták le, de a premiert a világjárvány miatt többször is elhalasztották. A forgatókönyvet Tony Kushner írta, a producer munkálatokért pedig Spielberg, Kristie Macosko Krieger és Kevin McCollum voltak a felelősek.

A West Side Story december 10-én kerül az amerikai mozikba.

A figyelmetekbe ajánljuk