Egy feliratos WC-papírguriga.

A WC-papírgurigákkal a legtöbb esetben csak a probléma van, jobb esetben a használat után egyből kidobjuk őket, de sokszor akár napokig „ékesítik" a mosdónkat. Az alábbi cikkben mutatunk egy olyan módszert, amely segít abban, hogy ezek a kis kartoncsövek jó szolgálatot tegyenek a háztartásodban.


A konyhai kütyük száma drasztikusan megnőtt az elmúlt években. Tudod, miből lett még több? A hozzájuk tartozó kábelből. Ha hozzáadod a telefonodat, a laptopodat és az AirPods-odat, máris egy egész elektromos zsinórgubancot kaptál. Valószínűleg a konyhapulton. De van egy tökéletes megoldásunk arra, hogy kibogozd ezt a zűrzavart.

Használj üres WC-papírcsöveket az elektromos kábelek rendszerezésére. Ha legközelebb befejezel egy tekercs vécépapírt, ahelyett, hogy az üres kartoncsövet egyenesen a szemetesbe dobnád, használd fel egy nemesebb ügy érdekében. Kiderült ugyanis, hogy egy szerény, üres WC-papírguriga sokkal jobbá teheti a vezetékek helyzetét.

A következőt kell tenned: csomagold be a zsinórokat és dugd őket egy üres WC-papírcsőbe. Ezután egyszerűen címkézd fel a gurigát, hogy ne kelljen többet találgatnod, melyik kábel melyik eszközhöz tartozik. Fészkeld be a zsinórgyűjteményét egy dobozba vagy egy konyhai fiókba. A rendrakás ezen fajtája segít abban, hogy legközelebb pontosan megtaláld a neked szükséges kábelt.

Forrás: The Kitchn

A figyelmetekbe ajánljuk