Vannak benne szitkomrészek, ezeket pedig úgy vették fel, ahogy a hagyományos szitkomokat szokták stúdiókban.Eredetileg nem a WandaVisionnel indult volna el a Marvel újabb fázisa, de a koronavírus-járvány miatt úgy alakult, hogy ez volt csak kész. Illetve mozifilmek esetében szimplán nem akartak 200 milliós költségvetésű filmeket olyankor moziba küldeni, amikor ennyire alacsony a nézőszám, a vírushelyzet folyamatos alakulásáról nem is beszélve.

Az Entertainment Weekly most egy terjedelmes cikket közölt a decemberben a Disney+-ra érkező szériáról, ami sok szempontból szokatlan lesz. Az egyik, hogy mivel szitkomokat imitáló jelenetekkel vannak tele az epizódok, ezeket a jeleneteket pont úgy egy stúdió élő közönsége előtt vették fel, mint ahogy a hasonló alánevetős vígjátéksorozatokat szokták. Emellett az első epizód fekete-fehér lesz, több korszak szitkomját is megidézi majd az évad.

Korábban már találgattunk arról, hogy a sorozat egy alternatív valóságban fog játszódni, amit Skarlát boszorkány kreált, hogy így dolgozza fel Vízió elvesztését. Ezt pedig megerősítette az is, hogy egyrészt a Doctor Strange 2-ben megjelennek a multiverzumok, az új Pókember-filmben pedig a korábbi iterációk karakterei is felbukkannak a hírek szerint, például az Andrew Garfield féle széria Electroja is.

Friss

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben töröl asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Christoph Waltz és Willem Dafoe westernt forgat

A filmet egy élő legenda, Walter Hill jegyzi, akinek többek között a 48 órát is köszönhetjük.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk