Hamarosan vízre eresztik a világ első úszó szállodáját

Hamarosan vízre eresztik a világ első úszó szállodáját

Megnyílik Dubajban egy igazán különleges luxusszálloda, a Kempinski Floating Palace, amely egy úszó épület, amely köré 12 úszó luxusvilla csoportosul, és időnként más horgonyzóhelyekre is el lehet hajóznivele


A high-tech metropolisz és a szuperlatívuszok emírsége mindig kész a meglepetésekre, és a 2023-ban megnyíló új, rendkívüli Kempinski Floating Palace-szal egészen különleges élményben lehet része a turistáknak. A Dubai egyik legexkluzívabb partszakasza mellett, a Jumeirah Beach Roadon horgonyzó, 156 szobás és lakosztályos szállodába vagy villáikhoz a vendégeket motorcsónakkal szállítják, vagy közvetlenül saját hajójukkal fognak érkezni.

A lenyűgöző, akár 16 jachtot befogadó jachtparkoló fedélzet melletti, összekapcsolt úszó helikopterleszálló lehetővé teszi, hogy a vendégek akár helikopterrel érkezzenek.

A Kempinski Floating Palace-t a maga nemében egyedinek tervezik – egy olyan újdonságnak, amely felejthetetlen pillanatokat és kiemelkedő élményt garantál minden vendégnek. Az Egyesült Arab Emírségek kortárs életstílusát tükröző új Kempinski Floating Palace a szálloda világát kiegészítő és különleges vonzerőt jelent Dubajban, amely régóta páratlan eredményeiről és a világ turizmusának sikeréről ismert. Ez a projekt újabb áttörést jelent az ország amúgy is látványos turisztikai ipara számára.

A négy részből álló úszó palota főépületét középen egy üvegpiramis köti össze, és egy ötcsillagos szálloda minden luxusát kínálja, az exkluzív gourmet éttermektől, bároktól, spa-tól, medencéktől kezdve a butikokon át a bankettterekig, valamint a lehetőségig, hogy még nagyobb jachtok is ki-be hajózhassanak a szálloda közepén.

A 12, pontonokkal összekötött luxusvilla részben eladó, de a szálloda vendégei számára is bérelhető, és a szálloda összes szolgáltatását igénybe vehetik. Minőségi és elegáns kialakítású, két szintes, tetőterasszal és végtelenített medencével ellátott, tizenkét, egyenként két, három vagy négy hálószobás villa, személyzeti és személyzeti szobák, valamint beltéri és kültéri nappalik jellemzik a luxushajókat, amelyek nagy panorámaablakokkal és az intelligens otthonok minden technikai felszereltségével rendelkeznek.

A legfeljebb 6 tengeri mérföldes sebességgel hajózó villák napelemekkel vannak felszerelve, és környezetbarát módon tervezték őket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2023-tól kezdve ilyen első élményt kínálhatunk vendégeinknek Dubajban, ötvözve a desztináció high-tech város hírnevét a Kempinski Hotels időtlen európai eleganciájával. A Seagate Hajógyár rendkívül innovatív projektje nemcsak csúcstechnológiájával, hanem kifogástalan stílusával és dizájnjával is meggyőz"

– mondta Bernold Schroeder, a Kempinski Group vezérigazgatója és a Kempinski AG igazgatótanácsának elnöke.

A figyelmetekbe ajánljuk