Négy pohár bor

Itt a lehetőség! Világbajnok borokat kóstolhatunk november első hétvégéjén!

Ötven tétel a világ legjobbai közül, a legnagyobb borverseny abszolút, valamint nagy arannyal díjazott győztesét, valamint olyan borokat, melyeket eddig még sehol nem kóstolhattunk – ezekkel vár minket november 5-6-án az első Vince Gála mesterkurzus.Első alkalommal rendezik meg 2021. november 5. és 6. között a Vince Gála mesterkurzust, melynek helyszínét a Marriott Hotel biztosítja. Az esemény igazi magyar borünnep lesz, mely során a nagyközönség előtt adják át 33 kategória Vince Díjait, továbbá a látogatók is megkóstolhatják az összes döntőbe jutott tételt.

Az érdeklődők egyébként megváltott jegyükkel összesen három mesterkurzuson vehetnek részt, ezek mindegyikén 1-1 borászat mutatkozik be legjobb – köztük természetesen díjnyertes – tételeikkel.

A jegyeket az alábbi linkre kattintva lehet megváltani.

A mesterkurzus tételei

  • Bock Libra 2017 (Concours Mondial de Bruxelles 2021 Grand Gold Medal)
  • Bock Blanc 2020
  • Cabernet Sauvignon Selection 2018

Részvételi díj

Ha másért nem, a Jammertal pincészet díjnyertes boráért mindenképp érdemes kilátogatni az eseményre, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy Magyarországon megkóstolhatjuk.

A Cassiopeia Merlot 2015 idén júliusban szerezte meg a világ egyik legrangosabb borversenyén, a Concours Mondial de Bruxelles 2021-en az abszolút első helyét.

\u200bJammertal Cassiopeia Merlot 2015

Jammertal Cassiopeia Merlot 2015

Jammertal

A figyelmetekbe ajánljuk