Valaki összevágta a fantasyt úgy, mintha valójában az ünnepekre készült volna.Előfordult már veled az, hogy nézted a Vaják című Netflix-sorozatot, és bár nagyon tetszett, szíved legmélyén mégis nagyon szeretted volna, ha inkább karácsonyi komédia lenne? Esetleg hiányzott a karácsony szelleme a sorozat hangulatából? Kétséget kizáróan nem a válasz, szerencsére (vagy nem?) mégis akadt egy valaki, aki úgy gondolta, hogy kisebb karácsonyi varázsra van szüksége a sorozatnak. Sőt egy egész előzetest is összevágott, hogy láthassuk, hogyan is nézne ki Henry Cavill a műfaj minden bizonnyal legszokatlanabb darabjában.

Tisztában vagyunk vele, hogy erre valójában senkinek nem volt szüksége, mégis azt érezzük, hogy szegényebbek lennénk nélküle. Mi megnéznénk ezt a verziót karácsonykor, és azt gondoljuk, hogy ezzel a rajongók sem lennének másképp, főleg, hogy így talán kicsit könnyebb várni a második évadot.

Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk