Erzsébet

Erzsébetben nincs harag: alig várja, hogy találkozzon Harry és Meghan kislányával

A királynő állítólag már készen áll rá, hogy személyesen is láthassa dédunokáját, Lilibetet.

Harry herceg és Meghan Markle lánya, Lilibet Diana 2021 júniusában született a koronavírus okozta lezárások közepén. A család Kaliforniában él, míg Erzsébet az Egyesült Királyságban marad, miután nemrég úgy döntött, hogy végleg elhagyja a Buckingham-palotát a windsori kastély javára.

A 95 éves uralkodó és dédunokája – akinek neve Erzsébet becenevére utal – állítólag eddig csak videóhíváson keresztül találkoztak – írja a Marie Claire.

A lap szerint királynő azonban szívesen látná élőben dédunokáját, most, hogy az utazási korlátozások is oldódnak. A látogatás természetesen azt jelentené, hogy Harry és Meghan utazna az Egyesült Királyságba. Erzsébet szándékait a királyi családról több könyvet is író Brian Hoey is megerősítette forrásai alapján.

Mindezt annak ellenére, hogy a hírek szerint még mindig elég nagy a feszültség a királyi családban, mióta Harry herceg lemondott királyi kötelezettségeiről. Hoey azonban biztosan állítja, hogy a királynő nem haragszik a párra, és szívesen látná Herryt és Meghan a két gyermekükkel együtt.


A figyelmetekbe ajánljuk