airbnb
Shutterstock

Óriási változás az Airbnb-n, rengeteg szállásfoglaló örülhet

Már ebben az évben bevezetik, és arra is van esély, hogy itthon is megjelenik a szolgáltatás,

Az Airbnb részletfizetés lehetőséget vezet be a kanadai és egyesült államokbeli ügyfelei számára, számol be a hírről a Fintech. A szállásközvetítő a Klarna BNPL („Buy Now, Pay Later”) fizetési megoldásokat nyújtó fintech céggel lépett partnerkapcsolatba, hogy rugalmas fizetési megoldásokat tudjon kínálni vendégeinek.

Mindez azt jelenti, hogy a Kanadában és USA-ban szálláskereső ügyfelek kamatmentesen, 4 részletben, 6 hétre tagolva tudják majd kifizetni a szállásukat az új fizetési szolgáltatás igénybevételével.500 dollár feletti foglalás esetén havi fizetési konstrukcióra van lehetőség.

Shutterstock

Tudjuk, hogy az Airbnb-vendégeinek egyik legfőbb kérése az volt, hogy több lehetőségük legyen fizetni a szállásukért, ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy kamatmentes fizetési lehetőségeket tudunk kínálni

– nyilatkozta Sebastian Siemiatkowski, a Klarna CEO-ja.

Az Airbnb nem is húzza sokáig: a részletfizetést már az idei évben bevezeti, és további országokkal bővítik majd a hozzáférhetőséget. Hogy mi is pontosan az a BNPL, és Magyarországon mennyire terjedt el, arról részletesebben a Fintech cikkében lehet olvasni.


A figyelmetekbe ajánljuk