Az igazi ünnepi wellness: forralt boros karácsonyi pezsgőfürdő

Az igazi ünnepi wellness: forralt boros karácsonyi pezsgőfürdő

A határzárak miatt mi nem csobbanhatunk, de reméljük itthon is felkapják az ötletet.


Ugyan a járványhelyzet miatt lemondhatunk a klasszikus karácsonyi vásárokról és velük együtt az utcai forraltborozásról, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének alternatívák. A legtöbben valószínűleg az otthon megfőzött, nappaliban elszürcsölgetett házi forralt borra gondolnának, de miért ne lehetne egy forró fürdőt venni 750 liternyi karácsonyi forralt borban?

Anglia északnyugati részén található cheshire-i megyében a Shrigley Hall vidéki szállodája pontosan ezt kínálja a látogatóknak:

decembertől a szálloda forralt boros pezsgőfürdőben áztatott wellnessélményre ad lehetőséget a vendégeinek.

SpaSeekers

A felfrissülést garantálja, a 37 fokos gőzölgő vörösbor, ami narancs és különböző fűszerekkel biztosan karácsonyi hangulatot ad majd a relaxálni vágyóknak. Ráadásul nem csak ellazulni segít az ünnepi pezsgőfürdő. A SpaSpeekers iroda szóvivője elmondta, hogy a fürdőben feloldott cserzőanyagok segítenek a vírusok elleni küzdelemben, antibakteriálisak, növelik a véráramlást és a szívre is jótékony hatással van.

„Hozzájárul antibakteriális, antioxidáns, stresszcsökkentő, bőrlágyító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokhoz is"

– tette hozzá.

A wellness magában foglalja a 45 perces tömjénmasszázst, valamint a barna cukor, fahéj és a narancs keverékéből készült testradírt is. Mindezt már 60 fonttól (nagyjából 24 000 forint) megtehetjük. A Shrigley Hall oldalán hamarosan már láthatjuk, hogyan is néz ki mindez a gyakorlatban.

(The Drink Business)

A figyelmetekbe ajánljuk