Október közepén az őszi szünet előtt írtunk arról, hogy az Eger környékén található noszvaji lombházakba már csak elszórtan tudunk foglalni jövő év júniusáig. Bár a maradék helyek száma rohamosan fogy, és már csak 1-1 szabad éjszakát találni, a Tree Houses mára júniustól is lehetővé tette a foglalást.

A 2020-as év mindenki számára erőt próbáló volt, leginkább talán az utazás, új helyek megismerése és a régi, bevált desztinációk felkeresése hiányzott mindenkinek. Sokáig, ha külföldre nem is volt tanácsos, de belföldön azért kirándulhattunk, és feltérképezhettük saját országunk szépségeit. Górcső alá vehettük a legmenőbb helyeket, és különleges úti célokat fedezhettünk fel. Nem véletlen, hogy a mesébe illő lombházakra hamar lecsaptak a pihenni vágyók.

A Bükk hegységben található szálláshelyen kétféle ingatlanban hajthatjuk nyugovóra a fejünket: az egyik a superior lombház, a másik pedig a kilátó torony. Ha a jövő év első felében még mi is szeretnénk részesei lenni az ott kínált luxusnak, akkor gyorsnak kell lennünk, január-februárra ugyanis mindkét lehetőség telt házas. A superior lombház esetén mára mindössze 15 különálló éjszaka foglalható, valamint április és május hónap végén is elérhető egy-egy három éjszakás lehetőség. A kilátó toronyban nem több, mint 9 különálló éjszaka maradt szabadon jövő júniusig.

Jó hír azonban, hogy a szállásadó nemrég lehetővé tette a foglalást június hónaptól is, úgyhogy aki tervbe vette nyárra a lombházak meglátogatását, érdemes nap mint nap figyelemmel kísérnie a noszvaji Tree Houses foglalási oldalát. A helyek ugyanis már most elkezdtek fogyni, így a legjobb, ha gyorsak vagyunk. A házakat bemutató galériánk ide kattintva tekinthető meg.

A figyelmetekbe ajánljuk