noszvaji lombház tree houses jakuzzi erkély franciaágy szürke szőnyeg
Október közepén az őszi szünet előtt írtunk arról, hogy az Eger környékén található noszvaji lombházakba már csak elszórtan tudunk foglalni jövő év júniusáig. Bár a maradék helyek száma rohamosan fogy, és már csak 1-1 szabad éjszakát találni, a Tree Houses mára júniustól is lehetővé tette a foglalást.

A 2020-as év mindenki számára erőt próbáló volt, leginkább talán az utazás, új helyek megismerése és a régi, bevált desztinációk felkeresése hiányzott mindenkinek. Sokáig, ha külföldre nem is volt tanácsos, de belföldön azért kirándulhattunk, és feltérképezhettük saját országunk szépségeit. Górcső alá vehettük a legmenőbb helyeket, és különleges úti célokat fedezhettünk fel. Nem véletlen, hogy a mesébe illő lombházakra hamar lecsaptak a pihenni vágyók.

A Bükk hegységben található szálláshelyen kétféle ingatlanban hajthatjuk nyugovóra a fejünket: az egyik a superior lombház, a másik pedig a kilátó torony. Ha a jövő év első felében még mi is szeretnénk részesei lenni az ott kínált luxusnak, akkor gyorsnak kell lennünk, január-februárra ugyanis mindkét lehetőség telt házas. A superior lombház esetén mára mindössze 15 különálló éjszaka foglalható, valamint április és május hónap végén is elérhető egy-egy három éjszakás lehetőség. A kilátó toronyban nem több, mint 9 különálló éjszaka maradt szabadon jövő júniusig.

Jó hír azonban, hogy a szállásadó nemrég lehetővé tette a foglalást június hónaptól is, úgyhogy aki tervbe vette nyárra a lombházak meglátogatását, érdemes nap mint nap figyelemmel kísérnie a noszvaji Tree Houses foglalási oldalát. A helyek ugyanis már most elkezdtek fogyni, így a legjobb, ha gyorsak vagyunk. A házakat bemutató galériánk ide kattintva tekinthető meg.

A figyelmetekbe ajánljuk