Tom Holland

Ugyan a fiatal James Bond eredetsztoriját nem tartották jó ötletnek, elvezette egy másik szerephez az ötlet.


Tom Holland jelenleg Pókemberként a popkultúra egyik legismertebb karakterét alakítja a vásznon, de szeretett volna egy másik ikonikus figurát is eljátszani, mindhiába. Egy új interjúban Holland bevallotta, hogy egyszer felajánlotta a James Bond jogait kezelő embereknek, hogy egy eredettörténetet írjon, amelyben ő lenne a főszereplő.

A Pókember: Idegenben után vagy alatt volt egy találkozóm a Sonyval, ahol előadtam nekik az egyik ötletem egy fiatal Bondról szóló filmhez. James Bond eredettörténete lett volna. Nem igazán volt értelme. Nem működött. Egy fiatal srác álma volt, és nem hiszem, hogy a Bond-jogok tulajdonosait különösebben érdekelte volna.

Vélhetően demisztifikálná a karaktert, akinek rejtélyessége egyik erőssége. Továbbá tökre nem illik a fiatalított verzió az ezekkel a filmekkel népszerűsített és eladott termékekhez, mint például karóra, vagy éppen alkohol. Ugyanakkor ennek köszönheti azt Holland, hogy az Uncharted főszereplőjévé vált.

A fiatal Bond-film ötlete kapcsán viszont felmerült, hogy mi lenne, ha a Nathan Drake-sztorit eredetfilmjlnt csinálnák meg a játékok kiegészítése helyett. Ez pedig elindította a beszégetést a filmről.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk