„Gyorsan lekapom, és mehetünk!" – ismerős ez a mondat? A borotválkozás mára olyan napi rutinná vált a férfiak számára, amely akár perceken belül elvégezhető, van azonban néhány tipp, amivel ez a pár perc sokkal eredményesebbé tehető.


Bár néhány éve reneszánszukat élik a borbélyüzletek, sokan még mindig otthon intézik a „piszkos munkát". A megfelelő termékek használata pedig a legtöbb esetben gondot okoz, hiszen sok férfi nincs tisztában azzal, hogy milyen a bőrtípusa: mennyire érzékeny, száraz vagy épp zsíros. A következő tippekkel azonban kiaknázhatjuk a lehetőségeket az otthoni, mégis minőségi borotválkozás terén.

Válasszuk a minőséget!

Tom Ford borotvaolaj

A TOM FORD borotvaolaj megkönnyíti a reggeli rutint

Amazon

Ha unjuk a különböző borotvahabok és gélek használatát, próbáljuk ki a TOM FORD kifejezetten arcszőrzetre kifejlesztet borotvaolaját, amely ellenállásmentesíti a szőrzeten átsikló borotvapengéket. Segítségével megelőzhetők az apró, de fájdalmas sérülések, és a későbbi bőrirritáció is, ráadásul könnyű, fás illata egész napra friss, üde illatot kölcsönöz arcunknak. Az olaj borotvakrém alá rétegezve is használható.

Hidratáljunk!

Clinique For Men borotv\u00e1lkoz\u00e1s ut\u00e1ni balzsam

A Clinique For Men borotválkozás utáni balzsamja gyengéden ápolja bőröd

Care to Beauty

A Clinique For Men borotválkozás utáni balzsamja Aloe Vera kivonattal gyengéden ápolja a bőrt borotválkozást követően. Nemcsak hidratálja és nyugtatja az arcbőrt, de megelőzi annak gyulladását és kipirosodását. Mindemellett a borotválkozás során szerzett apró sérüléseket is gyógyítja, hogy bőrünk ép és ápolt maradjon.

Ápoljuk a szakállunk!

Elemis Smooth Result Shave & Beard Oil

Az Elemis terméke puhítja a szakállat, hidratálja és táplálja a bőrt

Pure Beauty

Az igazi változás a folyamat legvégén érhető el, pláne, hogyha formázott arcszőrzetről van szó. Az Elemis bőr- és szakállpuhító terméke garantáltan a legjobb formájában tartja majd frissen nyírt szakállunkat. Az aktív jojoba-, mogyoró-, és szőlőmagolaj puhítja, illetve hidratálja a bőrt, valamint ápolja a szőrtüszőket. A megfelelő eredmény eléréséhez négy csepp is elegendő!

Válasszunk profi eszközt!

A D.R. Harris m\u00e1rka Fusion nev\u0171 borotvak\u00e9szlete aj\u00e1nd\u00e9kba is t\u00f6k\u00e9letes

A D.R. Harris márka Fusion nevű borotvakészlete ajándékötletnek is tökéletes

Mr. Porter

A D.R. Harris Fusion nevű, minőségi anyagokból készült borotvakészlete tökéletes választás mindazoknak, akik a funkció mellett az esztétikumot is értékelik. A szokásos kétélű pengékkel kompatibilis, zárt fésűvel ellátott biztonsági borotva segítségével nagy pontossággal formázhatjuk oldalszakállunkat és az orr alatti területet, a csomaghoz tartozó, szintetikus sörtékkel ellátott kefe pedig biztosítja, hogy egyenletesen oszlassuk el a borotvahabot arcbőrünkön. Az elegáns készlethez egy krómozott szappantartó és egy mosdókagyló fölé szerelhető, rozsdaálló tartóállvány is jár.

Friss

Végre tudjuk, hogy miért kék néhány tarantula

Ahogy azt is, tényleg teljesen színvakok-e.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk