Borotválkozó férfi a tükör előtt

„Gyorsan lekapom, és mehetünk!" – ismerős ez a mondat? A borotválkozás mára olyan napi rutinná vált a férfiak számára, amely akár perceken belül elvégezhető, van azonban néhány tipp, amivel ez a pár perc sokkal eredményesebbé tehető.


Bár néhány éve reneszánszukat élik a borbélyüzletek, sokan még mindig otthon intézik a „piszkos munkát". A megfelelő termékek használata pedig a legtöbb esetben gondot okoz, hiszen sok férfi nincs tisztában azzal, hogy milyen a bőrtípusa: mennyire érzékeny, száraz vagy épp zsíros. A következő tippekkel azonban kiaknázhatjuk a lehetőségeket az otthoni, mégis minőségi borotválkozás terén.

Válasszuk a minőséget!

Tom Ford borotvaolaj

A TOM FORD borotvaolaj megkönnyíti a reggeli rutint

Amazon

Ha unjuk a különböző borotvahabok és gélek használatát, próbáljuk ki a TOM FORD kifejezetten arcszőrzetre kifejlesztet borotvaolaját, amely ellenállásmentesíti a szőrzeten átsikló borotvapengéket. Segítségével megelőzhetők az apró, de fájdalmas sérülések, és a későbbi bőrirritáció is, ráadásul könnyű, fás illata egész napra friss, üde illatot kölcsönöz arcunknak. Az olaj borotvakrém alá rétegezve is használható.

Hidratáljunk!

Clinique For Men borotv\u00e1lkoz\u00e1s ut\u00e1ni balzsam

A Clinique For Men borotválkozás utáni balzsamja gyengéden ápolja bőröd

Care to Beauty

A Clinique For Men borotválkozás utáni balzsamja Aloe Vera kivonattal gyengéden ápolja a bőrt borotválkozást követően. Nemcsak hidratálja és nyugtatja az arcbőrt, de megelőzi annak gyulladását és kipirosodását. Mindemellett a borotválkozás során szerzett apró sérüléseket is gyógyítja, hogy bőrünk ép és ápolt maradjon.

Ápoljuk a szakállunk!

Elemis Smooth Result Shave & Beard Oil

Az Elemis terméke puhítja a szakállat, hidratálja és táplálja a bőrt

Pure Beauty

Az igazi változás a folyamat legvégén érhető el, pláne, hogyha formázott arcszőrzetről van szó. Az Elemisbőr- és szakállpuhító terméke garantáltan a legjobb formájában tartja majd frissen nyírt szakállunkat. Az aktív jojoba-, mogyoró-, és szőlőmagolaj puhítja, illetve hidratálja a bőrt, valamint ápolja a szőrtüszőket. A megfelelő eredmény eléréséhez négy csepp is elegendő!

Válasszunk profi eszközt!

A D.R. Harris m\u00e1rka Fusion nev\u0171 borotvak\u00e9szlete aj\u00e1nd\u00e9kba is t\u00f6k\u00e9letes

A D.R. Harris márka Fusionnevű borotvakészlete ajándékötletnek is tökéletes

Mr. Porter

A D.R. HarrisFusion nevű, minőségi anyagokból készült borotvakészlete tökéletes választás mindazoknak, akik a funkció mellett az esztétikumot is értékelik. A szokásos kétélű pengékkel kompatibilis, zárt fésűvel ellátott biztonsági borotva segítségével nagy pontossággal formázhatjuk oldalszakállunkat és az orr alatti területet, a csomaghoz tartozó, szintetikus sörtékkel ellátott kefe pedig biztosítja, hogy egyenletesen oszlassuk el a borotvahabot arcbőrünkön. Az elegáns készlethez egy krómozott szappantartó és egy mosdókagyló fölé szerelhető, rozsdaálló tartóállvány is jár.

A figyelmetekbe ajánljuk