nagy vörös ajkak geci

A Kyle Jenner kihívás után örömmel fogadjuk, hogy ezúttal valami olyasmi terjed, aminek értelme is van.


Az elmúlt fél évtizedben nagyot mentek a hangsúlyos, vastag ajkak. Divat is lett úgy sminkelni, hogy minél nagyobbnak tűnjenek az emberek ajkai. Az emberek elkezdték a ajakvonalukon kívül is rúzsozni a kívánt hatásért, akárcsak Kylie Jenner.

Számtalan praktika is terjedt az évek során az internet, emlékezhetünk például a hírhedt Kylie Jenner kihívásra, amikor fiatal lányok belecsücsörítettek egy üveg szájába, aztán ha elég sokáig cuppantottak, akkor megdagadt a szájuk. Ez hülyén is nézett ki, ráadásul többször rossz vége is lett.

Most a fahéjolaj terjed TikTokon, mint csodaszer, ami legalább nem káros és valóban hatásos is. Az ajkaink ugyanis irritálódnak tőle, amitől rögtön kipirosodnak az odaáramló vértől és egy picit fel is puffadnak tőle. Ez a hatás elérhető egyébként bármivel, ami irritálja ilyen módon az ajkainkat, a fahéjolaj nem különleges ilyen szempontból.

@brittanyhm

My favourite lip plumping hack yet😳🤫👄

♬ original sound - Brittany Miller

Mindössze annyira kell vigyázni, hogy ne legyünk allergiásak rá, máskülönben nem lesz tőle bajunk. Olaj hiányában akár sima fahéjjal is megpróbálkozhatunk, ha ügyesen csináljuk.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk