Először csak magának csinálta, de annyira népszerű lett, hogy végül könyvként is kiadja.


Jo Brown művész és illusztrátor rajzokkal egészíti ki természetvédelmi naplóját, hogy dokumentálja a háza mögötti erdő apró csodáit. Az állatokkal és növényekkel illusztrált füzete élettani tényeket és külön történeteket is tartalmaz. Sorrendbe szerette volna dokumentálni a felfedezéseket, hogy jobban megértse az évszakok változását és az őshonos vadon élő állatok megjelenését.

Brown életében az egyik legfontosabb a természet. 2018-ban döntött úgy, hogy elkezdi a nem mindennapi naplóját. A Falmouth Művészeti Főiskolán illusztrációi szakon diplomázott művész 2019-ben osztotta meg először munkáját, ami rövid időn belül vírusként terjedt el az interneten. Ennek hatására gyakorlatilag napok alatt megduplázta követőinek számát. Azóta a CNN és a BBC is készített már vele interjút, és most októberben kiadja a természetvédelmi naplójának pontos mását könyv formájában. A rajzait látva bátran kijelenthetjük, hogy felveszi a versenyt az online szerkesztett társaival, egyediségben pedig verhetetlen.

Friss

A világ 250 legjobb egyeteme között a Semmelweis

A Semmelweis Egyetem összesen 87 helyezést javított a tavalyi eredményeihez képest a Times Higher Education (THE) listáján. Ráadásul így Magyarországon a legjobb magyar felsőoktatási intézménye lett.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk