Először csak magának csinálta, de annyira népszerű lett, hogy végül könyvként is kiadja.


Jo Brown művész és illusztrátor rajzokkal egészíti ki természetvédelmi naplóját, hogy dokumentálja a háza mögötti erdő apró csodáit. Az állatokkal és növényekkel illusztrált füzete élettani tényeket és külön történeteket is tartalmaz. Sorrendbe szerette volna dokumentálni a felfedezéseket, hogy jobban megértse az évszakok változását és az őshonos vadon élő állatok megjelenését.

Brown életében az egyik legfontosabb a természet. 2018-ban döntött úgy, hogy elkezdi a nem mindennapi naplóját. A Falmouth Művészeti Főiskolán illusztrációi szakon diplomázott művész 2019-ben osztotta meg először munkáját, ami rövid időn belül vírusként terjedt el az interneten. Ennek hatására gyakorlatilag napok alatt megduplázta követőinek számát. Azóta a CNN és a BBC is készített már vele interjút, és most októberben kiadja a természetvédelmi naplójának pontos mását könyv formájában. A rajzait látva bátran kijelenthetjük, hogy felveszi a versenyt az online szerkesztett társaival, egyediségben pedig verhetetlen.

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk