Viszont jó hír, hogy az új fejlesztés célja, hogy legalább közösen játszunk.


Az Arcade1Up vállalata pár éve azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy régi, klasszikus játékgépeket kezdett el gyártani, aminek hatalmas sikere is lett.

Most a legújabb projektjében a társasjáték-rajongókat célozza meg az új Infinity Game Table segítségével, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy óriási érintőképernyő körül tolongjanak, és a legnépszerűbb társasok digitalizált változata előtt töltsék a közös perceket.

A piacon várható volt már egy hasonló eszköz, hiszen miután a társasjátékok elkezdtek megjelenni az egyszemélyes eszközökön, mint az okostelefonokon vagy a táblagépeken, a következő logikus lépés egy jóval nagyobb képernyő volt, ahol egyszerre több játékos is helyet kaphat.

Arcade1Up

Furcsának tűnhet, hiszen az eredeti társasjátékokat több évtizede a klasszikus módon szokhattuk meg, de amióta rengetegen már online játszanak, a gyártó megpróbálta a hagyományokat ötvözni a korral, és legyártott lényegében egy óriási táblagépet, amivel összehoznák az amúgy multiplayeren módon játszó felhasználókat. Hiszen mégis csak az az igazi, ha egymás mellett ülünk, és barátian szidhatjuk a másikat a csapatból.

Ráadásul az Arcade1Up több társasjáték-kiadóval, köztük a Hasbróval is együttműködött, ami azt jelenti, hogy indulásakor közel 50 játékot szállít nekik a cég, köztük a Monopoly, Torpedó vagy az Operáció is ott lesz. A Hasbrón kívül még több kisebb gyártó is csatlakozott a játékaikkal.

Az Infinity Game Table emellett számos egyjátékos játékkal is jelentkezni fog, beleértve az internet nélküli kor legjobb unaloműzőjét, a pasziánszot.

A cég a kickstarteren várja a gyártáshoz az adományokat, amit ha megteszünk, elsőként kaphatjuk meg a modern társasjátékasztalt.

(Gizmodo)

Friss

Rekordgyors vezeték nélküli töltőt dob a piacra a Xiaomi

Ígéretük szerint egyetlen vezeték nélküli készülék sem fog ilyen gyorsan tölteni.

Új vezeték nélküli töltőt dob piacra a Xiaomi, amiről azt állítja a cég, hogy lepipálja minden vetélytársát a piacon. A 80W-s wireless szerkezet 19 perc alatt képes lesz teljesen feltölteni készülékünket, de ha 50%-on rakjuk oda, 8 perc alatt már újra teljes töltöttségünk lesz. Új telefont ugyan nem jelentettek be hozzá, de hasonló fejlesztéseikkel egy időben egy újabb készüléket is piacra szoktak dobni, szóval valószínűleg arra is számíthatunk – írja a Verge.

Hasonlót fejleszt egyébként az ilyen téren a Xiaomi legnagyobb vetélytársának is mondható Huawei. Legújabb találmányuk lézer segítségével lehel majd új erőt kimerült telefonunkba. Annak a sebességéről nincsenek egyelőre még információnk.

A figyelmetekbe ajánljuk