Napindító gondolat – 05.26.

Mit jelent egy sportoló számára a remény? Az ultrafutó, triatlonista Szőnyi Ferenccel a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában erről a témáról is beszélgettünk.


Remény a sportban

„Az elmúlt egy év sok mindent megváltoztatott az emberekben a reménnyel kapcsolatban: megtapasztaltuk, hogy semmi sem tart örökké. Ami van, azt gyakran természetesnek vesszük, de a hiánya már sokkal szembetűnőbb" – mondta el az ultrafutó, triatlonista a Hamu és Gyémántnak adott interjúban.

Egyszer fent, egyszer lent – nemcsak egy éven, egy hónapon, hanem akár egy napon belül is változhatnak az előjelek, állandó mozgásban tartva az életünket. Ez a hullámzás az elmúlt időszakra különösen jellemző volt. Hol bujkál a nehéz időkben a remény? Erről beszélgettünk Boldizsár Ildikóval, Mautner Zsófival, Stork Natasával és Szőnyi Ferenccel. Az interjúkat a Hamu és Gyémánt magazin tavaszi lapszámában találod.

Szőnyi Ferenc interjú a Hamu és Gyémánt magazinban

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk