Ha folytatódik, az biztosan Michael Scofield karaktere nélkül.


Januárban a Fox Entertainment elnöke utalgatott egy potenciális Szökés folytatásra, ami ha létre is jön, úgy tűnik mindenképpen Wentworth Miller nélkül. A színész Instagramján ugyanis bejelentette, hogy végzett a sorozattal és Michael Scofield karaterével. Azzal érvelt, hogy nem akar a jövőben heteroszexuális karaktereket játszani, mivel már eleget eljátszott és a történeteik el lettek mesélve ezerszer. A színész az utóbbi években A holnap legendái című szuperhőssorozatban volt látható, emellett ő írta a Vonzások című film forgatókönyvét.

A sorozatban a testvérét alakító Dominic Purcell kommentben azt írta, hogy megérti és támogatja kollégáját a döntésében. Szerinte a legjobb döntést hozta a saját egészsége érdekében. A Scofield szerelmét alakító Sarah Wayne Callies is támogatásáról biztosította hozzászólásban Wentworth Millert. Egyelőre kérdéses még, hogy fog-e folytatódni a széria, bár nagyon úgy tűnik, hogy alakul valami. Kérdés az is, hogy reboot lesz teljesen új szereplőgárdával, vagy az eredetit próbálják meg folytatni valamilyen formában.

(Forrás: Deadline)

Friss

4 + 1 húszéves nyári sláger, amiket még ma is imádunk

Nyári slágerek, amik a csapból is folytak – valahogy így lehetne jellemezni 2001 legnagyobb diszkóhimnuszait, amiket – egyáltalán nem véletlenül – még ma is imádunk. De vajon mik voltak ezek a számok pontosan? Mire örültek meg az emberek a legnagyobb habpartik közepén? Mutatjuk!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben is képes letörölni az asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk