Napindító gondolat – 10.27.
Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó számára nem ismeretlen fogalom a maximalizmus. Hazánk egyik legsikeresebb sportolója mégsem esik abba a hibába, mint sokan: nem terheli túl magát, mert tisztában van vele, hogy a pihenéssel töltött idő a siker egyik megkerülhetetlen összetevője.

A feltöltődés fontosságáról

„Ilyenkor meg kell találnom azt az ösztönző erőt, amely majd minden nap levisz a vívóterembe." - állítja a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron a Hamu és Gyémánt magazin Portfólió rovatában, mely az idő kérdéskörét járja körül. Az interjúból az is kiderül, hogy Áron úgy érzi, bár az ideje sportolóként véges, még egy olimpiai ciklusra van energiája.

Szilágyi Áron mellett a családregénnyel debütáló Kollár-Klemencz László énekes-dalszerző, Huzella Júlia színésznő, és Tisza Kata író, interkulturális pszichológiai szakértő is megosztották velünk a témával kapcsolatos értékes gondolataikat.

A teljes interjú a Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszámában olvasható.

Szilágyi Áron interjú és további érdekességek a Hamu és Gyémánt magazinban!

Feh\u00e9r kezek tartj\u00e1k a Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt magazintMegjelent a Hamu és Gyémánt őszi száma!Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.


A figyelmetekbe ajánljuk