Elképzelhető, hogy az ötödik lesz a Stranger Things utolsó évada

Elképzelhető, hogy az ötödik lesz a Stranger Things utolsó évada

Nemsokára befejeződhet a Netflix egyik sikerprodukciója, a Stranger Things, de jó esély van arra, hogy a széria egyes karakterei vagy helyszínei külön folytatást kapnak.


Rajongók tömegei várják lélegzetvisszafojtva a Stranger Things 4. évadját, amely a koronavírus miatt későbbre tolódott, azonban rendszeresen folynak a találgatások a széria befejezését illetően.

A Matt és Ross Duffler kezei által irányított, 2017-ben indult sorozat elképesztő sikereket hozott a legnagyobb streaming szolgáltatónak: a 4 évvel ezelőtti premier óta közel 200 millió nézője volt a szériának, a készítők azonban többször is megemlítették, hogy 4 vagy 5 évad alatt szeretnék befejezni a történetet. A májusban megjelent előzetes alapján viszont a sztori közel sem tart még a véghajrában.

Collider nevű internetes oldal ahelyett, hogy különböző találgatásokkal vagy pletykákkal vesződött volna inkább megkérdezte a produkció executive producerét, Shawn Levy-t, aki szerint hamarosan valóban elérkezhet a sorozat vége.

Látom a közeli lezárást. A fivérek is látják. Létezik egy terv, amit bemutatunk majd, de nem a negyedik évad premierjekor, hanem a közeljövőben.

A producer emellett arra a kérdésre is válaszolt, hogy terveznek-e bármilyen folytatást készíteni valamelyik karakter vagy helyszín számára:

Nyilvánvalóan több sorozat is kulcsszerepet játszott a Netflix evolúciójában: a Stranger Things 196 millió nézőt hozott, ez pedig rengeteg háztartást jelent. […] Egyértelmű, hogy van érdeklődés bármiféle folytatáshoz, a karakterek vagy a megteremtett világ továbbviteléhez. Ezek a tárgyalások még nem igazán haladtak előre, de nem mondhatjuk azt, hogy nem léteznek.

A figyelmetekbe ajánljuk