Star Wars Hotel

Drágább lesz az új Star Wars Hotel, mint a dubaji Burdzs al-Arab

Kiderült, mennyit kell majd fizetnie annak, aki a Disney új Star Wars-szállodájában szeretne megszállni a nyitás után.


Figyelem Star Wars-rajongók! Ha a Galaxy's Edge szerepel az utazási bakancslistátokon, akkor már most érdemes elkezdeni spórolni. A Disney ugyanis most hozta nyilvánosságra az új, magával ragadó Star Wars-élmény árait, amik maradjunk annyiban, hogy nem túl barátságosak. A Galactic Starcruiser fedélzete egyébként jövőre nyitja meg kapuit az orlandói Walt Disney World Resortban.

Egy négytagú családnak közel 6 000 dollárba (1,8 millió forint) kerülhet két éjszaka a Disney Galactic Starcruiser fedélzetén egy standard kabinban. Eközben egy gyermek nélküli pár 4 809 dollárral számolhat a nem is olyan messzi-messzi galaxisban töltött kikapcsolódáshoz.

Az éjszakánkénti ár magasabb, mint egy átlagos orlandói szállodai szoba, de a Disney Star Wars üdülőhely nem egy megszokott szállás. Ráadásul az ár tartalmazza az étkezést és a legtöbb alkoholmentes italt, a belépést a Disney's Hollywood Studiosba, valamint a parkolást is.

A Galactic Starcruiser fedélzetén az utasok döntései határozzák meg a személyre szabott élmény irányát, így a vendégek megírhatják saját Star Wars-történetüket, és arra bátorítják őket, hogy viseljék jedi ruhájukat, tanulják meg, hogyan kell elsajátítani a fénykard használatát, és fedezzék fel a Star Wars legendás Halcyon csillagcirkálójának belső működését.

(Travel + Leisure)

A figyelmetekbe ajánljuk