sikoly

A hamarosan megjelenő Scream 4K Ultra HD Blu-ray egy új dokumentumfilmes featurette-et tartalmaz, amely visszatekint Wes Cravenre legendás filmjére.


Már 25 éve, hogy a horror néhai mestere, Wes Craven az eredeti Sikoly című filmmel egyszerre dekonstruálta és újra feltalálta a slasher műfajt. Most a Paramount készen áll arra, hogy egy új Sikoly rebootot dobjon piacra, de előtte még egy 25 éves jubileumi 4K Blu-ray kiadással készítik elő a rajongókat, amely Craven eredeti vízióját mutatja be teljes ijesztő - és vicces - pompájában.

A Sikoly 4K Ultra HD Blu-ray különlegességeinek részletei már napvilágot láttak, és a csomag tartalmaz egy igazi csemegét a Sikoly- és Craven-rajongóknak: egy vadonatúj dokumentumfilmet, Bloody Legacy: A Sikoly 25 évvel később címmel.

A film archív felvételeket tartalmaz a kulisszák mögül, valamint új interjúkat a Sikoly sztárjaival, Neve Campbellel, Courteney Coxszal és David Arquette-tel, valamint Kevin Williamson íróval, a rendezőkkel és a közelgő 2022-es reboot szereplőgárdájával. A csomag tartalmazza továbbá az eredeti Craven és Williamson DVD-kommentárt, valamint egy forgatási featurette-et, további kulisszák mögötti felvételeket, valamint néhány színészi és stábtag kérdezz-feleleket.


A figyelmetekbe ajánljuk