A film szereplői és a rendező összegyűltek, hogy 10 évvel később egy online olvasópróba keretei között gyakorlatilag újra előadják és ejátsszák a teljes filmet. Az ok részben az évforduló, részben pedig jótékonyság.


2010 augusztusában mutatták be az amerikai mozik a Scott Pilgrim a világ ellen című filmet, ami akkor ugyan anyagi bukás volt, de a rajongói lelkesedés olyan messzire vitte, hogy manapság már modern filmklasszikusnak számít, sőt számtalan, az évtized legjobb filmjeit taglaló listán is helyet kapott tavaly év végén.

Scott Pilgrim évfordulós jótékonykodás

Most a 10 éves évforduló jegyében összegyűlt a film fontosabb szereplőinek nagyja, név szerint Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans, Anna Kendrick, Alison Pill, Aubrey Plaza, Mae Whitman, Jason Schwatzman, Ellen Wong, Satya Bhabha, Brandon Routh, Mark Webber, kiegészülve a film rendezőjével, Edgar Wrighttal, a film társforgatókönyvírójával, Michael Bacallal, na meg a film alapjául szolgáló képregény alkotójával, Bryan Lee O'Malley-vel.

Egyébként csak részben az évforduló az oka annak, hogy ez az olvasópróba megtörtént: jótékonyságból is gyűltek össze a színészek erre a Zoom színházra. A Water For People nevű globális jótékonysági szervezetnek gyűjtöttek pénzt, ami bajba jutott környékekre juttat el ivó- és tisztálkodóvizet. A szervezetnek erre a linkre kattintva lehet adakozni.

Ilyen a Chuck Zoom chat formájában

Friss

A WHO új területen próbálkozik a koronavírus ellen

Afrikai növényi alapú gyógymódokat és gyógynövényeket is tesztelhetnek ezentúl a koronavírus és más járványok ellen – hagyta jóvá vasárnap az ENSZ Egészségügyi Világszervezete.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk