Az augusztus 5-én bemutatott Samsung Galaxy Note 20 telefon mellett a gyártó megmutatta a legújabb vezeték nélküli Galaxy Buds Live fülhallgatóját is.


Nem mindennapi dizájnt kapott a Samsung új fülhallgatója: apró, babszem formájú, ami a gyártó szerint a kényelmet szolgálja. Állításuk szerint a széria legkényelmesebb darabját alkották meg.


Instagram/samsungmagyarország


Az akár 6 órányi lejátszásra is képes eszközt a felhasználók igény szerint igazíthatják a két különböző méretű tartószárnyak segítségével. Aktív zajszűrés is került a készülékbe, hogy semmi ne zavarhassa meg a zenehallgatás élményét, mellé két innovatív külső mikrofont is kapott, amik átveszik a hangot, és kiszűrik belőle a háttérzajokat, így az utcán is tudunk bármikor telefonálni.

A Samsung szerint, ha nincs időnk a teljes töltésre, akkor is 5 perc alatt 1 órás üzemidőt kaphatunk, és a telefonunkkal ellenőrizhetjük a töltés állását.

A több színben is kapható Galaxy Buds Live 2020. augusztus 21-től Magyarországon is megvásárolható 69 990 forintos áron.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk