Ethan Hawke a Getaway című film premierjén.

Robin Williams kifejezetten irritálta Ethan Hawke-ot a Holt költők társasága forgatásán

Ethan Hawke mindössze 18 évesen játszott együtt a 2014-ben elhunyt színészlegendával, akivel nem indult túlságosan rózsásan a kapcsolata.

A Holt költők társasága című film kritikai és kereskedelmi siker volt, számos díjat nyert és rengeteg jelölést kapott. A végeredmény remekül sikerült, ám Hawke elmondta, hogy a Williamsszel való kapcsolata a forgatáson kissé döcögős volt - írja a Variety.

Azt hittem, hogy Robin utál engem. Az volt a szokása, hogy rengeteget viccelt a forgatáson. Ezt 18 évesen hihetetlenül irritálónak találtam. Nem hagyta abba, én pedig nem nevettem semmin, amit csinált

-nyilatkozta.

Végül azonban Williams - aki 2014-ben öngyilkos lett - segített Hawke-nak, hogy megszerezze első ügynökét.

Az ügynök felhívott és azt mondta, hogy Robin Williams szerint nagyon jól fogsz teljesíteni

- mondta Hawke.

Volt egy jelenet a filmben, amikor rávett, hogy spontán verset mondjak az osztály előtt. A végén viccet csinált belőle, azt mondta, hogy megfélemlítőnek talált. Azt hittem, hogy csak poénból mondja ezt. Ahogy öregszem, folyamatosan rájövök, hogy van valami félelmetes a fiatalok komolyságában, intenzitásában. Félelmetes olyan embernek lenni, amilyennek gondolnak. Robin ez volt számomra

- folytatta a színész a visszaemlékezést.

Egy k\u00e9p a Holt k\u00f6lt\u0151k t\u00e1rsas\u00e1ga c\u00edm\u0171 film forgat\u00e1s\u00e1r\u00f3l. K\u00f6z\u00e9pen Robin Williams, jobbra t\u0151le Ethan Hawke.

Egy kép a Holt költők társasága című film forgatásáról. Középen Robin Williams, jobbra tőle Ethan Hawke.

Francois Duhamel/Sygma via Getty Images

Hawke korábban azt mondta, hogy Williamsen már a Holt költők társasága forgatása közben is nagyon erőteljesen érződött, hogy folyamatosan küzdött saját démonjaival. Egy hónappal Robin Williams öngyilkossága után a kanadai Q with Jian Ghomeshi című rádióműsorban ezt nyilatkozta:

Már 18 évesen is nyilvánvaló volt, hogy hatalmas fájdalmakkal küzdött. Bárki, aki igazából figyelte őt, tudta ezt. Egy csomó ember viszont valójában nem figyelt rá, mivel annyira vicces volt.

A figyelmetekbe ajánljuk