Erősen korhatáros jeleneteket vágtak ki a Mrs. Doubtfire-ből

Erősen korhatáros jeleneteket vágtak ki a Mrs. Doubtfire-ből

Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van rendezője, Chris Columbus megerősítette, hogy valóban létezik egy R-besorolású verziója a közkedvelt családi filmnek.

Az R-besorolás annyit tesz, hogy a 17 év alattiak kizárólag felnőttek jelenlétében tekinthetik meg a filmet. Ezzel szemben a produkció hivatalos besorolása PG-13, vagyis 13 évnél fiatalabbaknak nem ajánlott volt.

De, hogy lehettek felnőtteknek való jelenetek egy családi moziban?

A rendező elárulta, hogy a címszereplőt alakító Robin Williams néhány felvétel után azt kérte tőle, hadd térhessen el a forgatókönyben leírtaktól, ugyanis improvizálni szeretne. A színésszel végül 15–22 felvételt vettek fel így, amelyből nem sokat tudtak felhasználni.

„Olykor olyan területekre lépkedett, amik nem feleltek meg a PG-13 film követelményeinek, de minden bizonnyal megfelelőek és nagyon viccesek egy R-besorolású filmhez. Nyitott lennék arra, hogy esetleg dokumentumfilmet csináljak a film elkészülésről, és egyes R-besorolású jeleneteket megmutassak benne"

– mesélte Columbus.


Bár néhány rajongót örömmel tölthet el az R-besorolású Mrs Doubtfire ötlete, a rendező megerősítette, hogy önállóan a felnőtt változat valószínűleg sohasem fog megjelenni. Nagyon büszke a filmre, ezért semmilyen módon nem szeretné elrontani annak örökségét.

(CNN)

A figyelmetekbe ajánljuk