2011-ben indult a Drew Pritchard nevével fémjelzett Salvage Hunters, mely nálunk a Discovery csatornán, A brit kincsvadász címen fut. Közel 9 évvel és 14 évaddal az első rész után hozzánk is megérkezett a brit dokumentumfilm-sorozat, Magyarországon forgatták ugyanis egyik epizódjukat.


Szarvason, Gyulán és Vácon járt Pritchard

A régiségeket, antik tárgyakat bemutató sorozat nálunk forgatott részét Szarvason, Gyulán és Vácon rögzítették – derül ki a Sorozatjunkie cikkéből. A három város közül utóbbi még a műsornak helyet adó Quest TV csatorna hivatalos Youtube-csatornájára is felkerült.

A sorozatokra specializálódott blog beszámolójából azt is megtudjuk, nem a Salvage Hunters stábja volt az első, mely kifejezetten magyar epizódott készített: magyar jelenlétre figyelhetünk fel a Travel Manben, a Parts Unknownban, a Food Unwrappedben, valamint a Booze Travelerben is.

Friss

Getty Images Hungary

5 tökéletes ajándék egy rendhagyó karácsonyra

Furcsa karácsony előtt állunk. A koronavírus-járvány életünkre gyakorolt hatása részben elhomályosítja azt az eddig megszokott meghittséget, amit általában ilyenkor érezni szoktunk. Nem szabad hagynunk azonban, hogy a világjárvány teljes uralomra törjön a szeretet ünnepén – a biztonsági előírásokat betartva töltsünk időt családtagjainkkal, együnk finomakat és természetesen ajándékozzunk.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk