Íme Rafael Nadal álomhajója

Rafael Nadal hőn áhított Sunreef típusú katamaránja, a Great White kizárólag az idei Monaco Yacht Show-n lesz látható, szeptember 22-25. között.


A festői Port Herculesben a világ első számú jachtversenyén a jachtok és hajógyárak krémje gyűlik össze. A teniszcsillag nagyra becsült többtestű hajóját a QC 11 standjánál, a Quai Chicane-on bárki megcsodálhatja, de a vitorlás előre egyeztetett időpontban belülről is megtekinthető lesz, így Nadal jachtjának fedélzetére akár is fel lehet szállni.

A 35 éves teniszklasszis 2019 júliusában rendelte meg a Great White-ot és tavaly nyáron vette át a 80 láb hosszú hajót. A korábbi világelsőhöz illő, egyedi cirkáló elegáns sziluettje tiszta vonalakkal és azúrkék színű hajótesttel rendelkezik. Két 1200 lóerős motorral van felszerelve, amelyek segítségével sztársportolóhoz méltó teljesítménye van, emellett 24 csomós csúcssebességet vagy 14 csomós utazósebességet enged meg magának.

A Great White-ot azonban a belseje különbözteti meg igazán a társaitól. A hajó korszerű, mégis visszafogott közel 4000 négyzetméteres belső térrel rendelkezik, amely az egyik legnagyobb a kategóriában. A központi elem a nagyvonalú főszalon két 77 hüvelykes sportközvetítő televízióval, egy nyolc férőhelyes étkezővel és egy társalgóval rendelkezik.

A másik csúcspont a master kabin. A jobb oldali hajótestben található, az ágy fölött egy lehajtható mennyezetű TV-vel, egy öltözővel, kanapéval és egy saját, kihajtható erkéllyel. Emellett három kabin áll rendelkezésre a vendégek számára és kettő kisebb szoba pedig a személyzet kényelmét szolgálja.

A külső rész eközben tartalmaz egy szabadtéri étkezőhelyet időjárásálló TV-vel, egy pihenőhelyet a flybridge-en napozóágyakkal és egy másik felnyitható TV-vel, valamint egy hidraulikus úszó platformot. A hajó egy hátsó garázzsal is fel van szerelve, amely többek között jet-skikkel és vízi játékokkal van tele.

A figyelmetekbe ajánljuk