Puskás Fifa 21
FIFA

Puskásnál nincs jobb játékos a FIFA 21-ben

Itthon nincs, aki ne ismerné Puskás nevét, és a világon is a legtöbb embernek az ő neve ugrik be először, ha Magyarországot említik. Most egy új generáció ismerheti meg a magyar világklasszist, hiszen a legújabb Fifában bekerült a legendák közé, és rögtön a legjobb lett.


Az újonan bekerülő labdarúgók között Puskás Ferencé a legmagasabb érték a FIFA 21 videojáték Ultimate Team játékmódjában. Az Electronic Arts évről évre megjelenő futballjátékában több, korábbi legendás labdarúgóhoz hasonlóan Puskásnak is három különböző kártyája lesz, mégpedig 89-es, 92-es és 94-es értékeléssel – írja az MTI.

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus is bekerült a játékba: ő 88-as, 91-es és 93-as értékelést kapott. Mellettük többek között Xavi, Éric Cantona, Fernando Torres és Philipp Lahm is ott van a 100 legnagyobb ikon között.

Az olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes labdarúgó, később a Nemzet Sportolójaként is kitüntetett sportoló a magyar labdarúgó-válogatottban 85 alkalommal játszott, ezeken 84-szer volt eredményes. Az egyetlen játékos a világon, aki gólt lőtt világbajnoki (Bern, 1954), olimpiai (Helsinki,1952), Európa-kupa- (Róma, 1953), Bajnokcsapatok Európa Kupája- (Glasgow, 1960) és világkupa-döntőben (Madrid, 1960) is. 2009 óta nevét az Év legszebb góljának járó Puskás-díj is őrzi, amelyet tavaly Zsóri Dániel nyert meg. Puskás Ferenc 2006-ban hunyt el.

A figyelmetekbe ajánljuk