eFootball

eFootball

Új nevet kapott az átvariált Pro Evolution Soccer

A FIFA legnagyobb riválisának új verziója eFootball néven letölthető lesz, de a legtöbb dolgot majd DLC-k révén kell megvásárolni hozzá.


A FIFA széleskörű licenceinek köszönhetően piacvezetővé vált focis játékok terén, de a Pro Evolution Soccer felvette vele a kesztyűt anno realisztikusabb animációval és a játékosok jobb mozgathatóságával. Így a Konami szériája évekig komoly vetélytársa tudott lenni ezzel a FIFA-szériának.

Most viszont úgy döntöttek, hogy stratégiát váltanak, egyúttal pedig népszerű szériájuk is új nevet kap. Az eFootball nevet kapó új verzió ingyenesen letölthető lesz PC-re, konzolokra és telefonra, ugyanakkor csak néhány meccs lesz elérhető rajta. A többiért pedig fizetniük kell majd a játékosoknak DLC-k vásárlásával.

Leegyszerűsítve lesznek folyamatos frissítések, új packok és DLC-k, cserébe viszont az embernek folyamatosan meg kell mindent vennie, ha teljes játékélményre vágyik. Emellett persze tovább fejlesztették a játék realisztikusságát, ahogy azt az előzetesében is prezentálják.

(Forrás: Engadget)


A figyelmetekbe ajánljuk