jake johnson

A New Girl egyik sztárja lesz a sorozat főszereplője.


Berendelte az HBO a Minx című készülő sorozat évadát, ami a hetvenes évek Los Angelesében játszódik, ahol egy fiatal feminista nő összeáll egy rosszhírű kiadóvezetővel, hogy közösen létrehozzanak egy pornómagazint, ami a nőket célozza meg elsősorban a férfiak helyett.

A sorozat alkotója Ellen Rapoport, akitől a Kétségbeesettek című Netflix-filmet lehetett látni, emellett pedig ő az egyik írója a hamarosan érkező élőszereplős Clifford, a nagy piros kutyának. A hivatalos bejelentésben volt róla egy egészen érdekes dolog, Rapoport ugyanis úgy adta el a sorozatot az HBO-nak, hogy beállított hozzájuk egy rakás hetvens évekbeli pornómagazinnal.

A két főszereplőt, vagyis a feminista nőt és a simlis kiadóvezetőt Ophelia Lovibond és Jake Johnson fogja majd játszani. Előbbit láthattuk már számtalan dologban, például ő volt a Próbálkozások Ericája, a Sherlock és Watson Kitty Wintere, továbbá őt boncolták A boncolás című filmben.

Utóbbit pedig valószínűleg a legtöbben a New Girl Nick Millerjeként ismerhetik, de ő is számtalan dologban feltűnt már népszerű karakterszínészként. Ő volt például Lowery a Jurassic Worldben, továbbá az idősebb Pókember hangja az Irány a Pókverzumban.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk