Pókember: Nincs hazaút

Pókember: Nincs hazaút

Minden idők egyik legjobb nyitását produkálta az új Pókember

A bevételi adatok alapján a hétvégén mindenki a Pókember: Nincs hazaútat nézte. Sőt mindenki összes ismerőse is.


Nagy várakozás előzte meg a Marvel és a Sony közöt Pókember-trilógiájának harmadik részét. Mostanra talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy igaznak bizonyult szinte az összes pletyka. A korábbi szériák főgonoszai mellett a Pókember: Nincs hazaútban láthattuk először a karakter három különböző iterációját egyszerre a vásznon, miután Tobey Maguire és Andrew Garfield is újra latexbe bújt.

A mozinézők pedig úgy voltak vele, hogy ha van valami, amit nem szabad kihagyni idén moziban, akkor az ez. Az omicron-variáns se tartotta vissza az amerikaiakat, miután csak az országban 253 millió dolláros nyitóhétvégét produkált, visszahozva a gyártási költségét pár nap alatt. Ennél az Egyesült Államokban mindössze két film nyitott jobban valaha, a legutóbbi két Bosszúállók-film. A Végtelen háború 257,6 millióval, míg a Végjáték 357 millióval nyitott.

Ami pedig a világkörüli adatokat illeti, a nagyon erős kínai piac nélkül is összehálózott a film potom 587,2 milliót, vagyis pár nap alatt már fél milliárd dollárnál tart, minden idők harmadik legjobb nyitását produkálva. A járvány kezdete óta voltak filmek, amik a helyzethez képest jól teljesítettek, meg amik a járványtól függetlenül is. A Pókember: Nincs hazaút viszont talán az első film, ami a járvány előtti nagy sikerek bevételi számait idézi.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk