Egészen sorsszerű a Tottenham korábbi vezetőedzőjének visszatérése egykori klubjához.


Már napok óta nyílt titok volt, de ma a Paris Saint-Germain megerősítette, hogy a pár napja menesztett Thomas Tuchel helyét Mauricio Pochettino veszi át a klub élén. A szakembernek ez az első munkája azóta, hogy a Tottenham Hotspur menesztette az azt követő szezonban, hogy Bajnokok ligája döntőig vezette az angol csapatot. Akárcsak elődjét, Tuchelt, aki a nyáron szintén BL-döntőt veszített a PSG-vel.

Érdekes párosítás lesz egyébként, hisz Pochettino eddig olyan csapatokkal művelt csodát, ahol korlátozottak volna finoman szólva is az anyagi keretek, ami az átigazolásokat illeti. A PSG-nek pedig rendelkezésre áll a világ pénze gyakorlatilag, továbbra is tartva a legdrágább átigazolás rekordját Neymarral.

Ugyanakkor ami ennél is érdekesebb, az a dolog sorsszerűsége. Pontosan 20 évvel ezelőtt, 2001 januárjában ugyanis a francia csapat bejelentette, hogy leigazolta az Espanyol argentín középhátvédjét, bizonyos Mauricio Pochettinot. Ugyanazt a Pochettinot, aki most a csapat edzője lett. Akkor két és fél szezonon keresztül erősítette a párizsi alakulatot, első évében Intertoto Kupát nyerve velük. Az még egy másik PSG volt egészen más célokkal és reményekkel.

Friss

Top 5 leggazdagabb színésznő a világon

Ki minden idők leggazdagabb színésznője? A Forbes elkészítette a top 10-es listát, akárcsak a férfi színészekről.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megnézed ezt a videót és megérted, miért Pogba a franciák vezére

A jó vezetőnek mindenkihez van egy jó szava, a francia középpályásnak egy külön kézfogása is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így tároljunk élelmiszereket ebben a hőségben

Az élelmiszerek megfelelő tárolása kulcsfontosságú lehet egészségünk megőrzésében, különösen a nyári időszakban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk