Igen, Puszedli, Sziporka és Csuporka újra képernyőre kerül, de ezúttal élő szereplőkkel. Hogy miért? Jó kérdés.


A Pindúr pandúrok a Cartoon Network egyik legnépszerűbb televíziós sorozata volt az ezredforduló környékén. A sorozat 1998 és 2005 között 6 évadot élt meg, 78 epizóddal.

A CW csatorna már dolgozik a Pindúr pandúrok megfilmesítésén, egészen konkrét dolgok is napvilágot láttak. A forgatókönyvet Diablo Cody (Juno) és Heather Regnier (Az Álmosvölgy legendája) fogja írni – előbbi már bezsebelt egy Oscar-díjat a legjobb forgatókönyv kategóriában.

A várható történet szerint Puszedli, Sziporka és Csuporka huszonéves, megfáradt és elkeseredett ex-szuperhősök lettek, akik dühösek, hogy a gyerekkoruk ráment a bűnüldözésre és a világ megmentésére, és szeretnének végre normális életet élni. Természetesen nem tudják, hiszen történik valami, amiért újra össze kell állniuk, hogy megmentsék a világot.

Sajnos a rengeteg rossz tapasztalat miatt, amivel az évezred környékén születőket meg akarták rontani a hasonló mesefeldolgozásokkal, kétségek merülnek fel a Pindúr pandúrok minőségét illetően. De a közeljövőben a mozikban eldönthetjük, hogy szükség volt-e erre.

Forrás: variety

Friss

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk