Nem láttad jönni: érkezik az élőszereplős Pindúr pandúrok
Cartoon Network

Nem láttad jönni: érkezik az élőszereplős Pindúr pandúrok

Igen, Puszedli, Sziporka és Csuporka újra képernyőre kerül, de ezúttal élő szereplőkkel. Hogy miért? Jó kérdés.


A Pindúr pandúrok a Cartoon Network egyik legnépszerűbb televíziós sorozata volt az ezredforduló környékén. A sorozat 1998 és 2005 között 6 évadot élt meg, 78 epizóddal.

A CW csatorna már dolgozik a Pindúr pandúrok megfilmesítésén, egészen konkrét dolgok is napvilágot láttak. A forgatókönyvet Diablo Cody (Juno) és Heather Regnier (Az Álmosvölgy legendája) fogja írni – előbbi már bezsebelt egy Oscar-díjat a legjobb forgatókönyv kategóriában.

A várható történet szerint Puszedli, Sziporka és Csuporka huszonéves, megfáradt és elkeseredett ex-szuperhősök lettek, akik dühösek, hogy a gyerekkoruk ráment a bűnüldözésre és a világ megmentésére, és szeretnének végre normális életet élni. Természetesen nem tudják, hiszen történik valami, amiért újra össze kell állniuk, hogy megmentsék a világot.

Sajnos a rengeteg rossz tapasztalat miatt, amivel az évezred környékén születőket meg akarták rontani a hasonló mesefeldolgozásokkal, kétségek merülnek fel a Pindúr pandúrok minőségét illetően. De a közeljövőben a mozikban eldönthetjük, hogy szükség volt-e erre.

Forrás: variety

A figyelmetekbe ajánljuk