Végre nem lesz pokol több emberrel dolgozni egy projekten az Adobe néhány programjában.


Ha esetleg a kreatív szakmában dolgozol, vagy csak szimplán a hobbidhoz sokat használod a Photoshopot, az Illustratort, vagy éppen a Frescot, akkor jó hírünk van. Az Adobe legújabb frissítése ugyanis egy új funkciót is tartalmaz, ami könnyebbé teheti az életünket és a munkánkat ezekkel a szoftverekkel.

Megjelent egy Invite To Edit gomb, ami magyarul valószínűleg Meghívás szerkesztésre lesz. A segítségével pedig végre könnyedén együtt tudunk dolgozni egy projekten más alkotókkal tök egyszerűen, anélkül, hogy trükközni kéne vele, számolt be róla az Engadget.

Szimplán csak, akár mondjuk a Google Docs esetében, ha egy projekt ránk eső részével készen vagyunk, szimplán elküldhetjük valakinek, aki könnyedén tud dolgozni rajta tovább. Így pedig akár többen is benne lehetne egy projektben és dolgozhatnak rajta. Így pedig könnyebben végezhetünk is velük.


Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk