Hiánypotló művészi alkotás.

Sokakat foglalkoztathatott a gondolat, hogy milyen lenne a Földön élő összes állat, ha a fejük helyén egy cica lenne. Szerencsére itt van nekünk a Moszkvában élő Galina Bugajevszkaja, aki megválaszolja a kérdést. Bugajevszkaja rajong a macskákért, és rengeteget fotózta őket az utóbbi időben. Később rájött, hogy valami hiányzik, ezért nagyjából egy évvel ezelőtt kisebb fordulatott vett a művészi pályafutása, és a cicák fotózás helyett Photoshopos karrierbe kezdett, ahol különböző állatok fejét cseréli ki macskákéra – néha pedig különböző tárgyak vagy éppen ételek helyére is behelyettesíti őket.

Pár hónap alatt annyira felkapták az alkotásait, hogy Instagramon már majdnem 150.000 követőnél jár, ami részben érthető; ki ne szeretne cicafejű állatokat nézegetni?

Mutatunk mi is párat, de érdemes megnézni a többi munkáját is.

Instagram/koty_vezde

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk