Elon Musk furcsán néz.

Elon Musk az űrlényekről tartott beszédet egy üzleti megbeszélésen

Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója nemrég szólt először a Twitter alkalmazottaihoz, hónapokkal azután, hogy bejelentette a közösségi portál megvásárlásának tervét.


Egy különös pillanatban azonban Musk a lehetséges elbocsátásokról és a tartalommoderálásról szóló beszélgetéstől egy teljesen váratlan témára tért át: a földönkívüliekre.

A CNBC zárt ajtók mögött zajló megbeszélésről szóló tudósítása szerint Musk időt szakított arra, hogy az emberi tudatosságról beszéljen, és arról, hogy még mindig nem látott tényleges bizonyítékot az idegenekre.

Elutazhatunk más csillagrendszerekbe, és megnézhetjük, hogy vannak-e ott idegen civilizációk?

– mondta a megbeszélésen az Insider szerint, hozzátéve, hogy lehetnek „régen halott" civilizációk is, amelyeket még fel kell fedezni.

A földönkívüli megjegyzésektől eltekintve a milliárdos vezérigazgató nem zárta ki az elbocsátások lehetőségét sem, ha a Twitter továbbra is többet költ, mint amennyit keres.

Musk azt is megismételte, hogy megengedi a felhasználóknak, hogy „a törvény keretein belül elég felháborító dolgokat mondjanak", ugyanakkor hozzátette, hogy ezeket a potenciálisan bántó megjegyzéseket nem feltétlenül kell felerősíteni.

Azzal is érvelt, hogy szeretne díjat kérni a felhasználóktól a személyazonosságuk ellenőrzéséért.

Forrás: Futurism


A figyelmetekbe ajánljuk