Ellen DeGeneres 1 millió nézőt vesztett botránya óta

Jelenleg másfél millió nézőt hoz epizódonként, ez két és fél volt a botránya előtt.


Évekig a The Ellen DeGeneres Show volt idősávjának abszolút behemótja, köszönhetően DeGeneres perszónájának. Alapvetően egy kedvességre ösztönző, adakozó embernek jött le, aki hírességeket viccel meg rosszcsontként néha, de közben meg folyton ajándékokat osztogat. Aztán megjelent a Buzzfeed anyaga arról, hogy a műsor mennyire rettenetesen bánik a dolgozóival, a műsorvezetőt is beleértve.

Előtte évekig keringtek pletykák arról, hogy mennyire rémesen bánik a beosztottjaival a komikus, állítólag a szakmán belül amolyan nyílt titok van, hogy az ő műsorában dolgozni a legrémesebb élmények egyike. Ezt a szelepet nyitotta nagyra a Buzzfeed anyaga, ami miatt a műsor ideiglenesen szünetre is ment, majd a visszatérő epizódban a vádakat elismerve DeGeneres ígéretet tett rá, hogy javít dolgozói munkakörülményein.

A visszatérő epizód hatalmas érdeklődést váltott ki, hosszú évek óta nem látott nézőszámokat generálva, de az azt követő hónapokban rohamosan kezdtek vándorolni a nézők. Mostanra nagyjából 1 millió nézőt veszített a beszélgetős műsor, átlagosan 1,5 millió nézővel futva. Ezzel pedig alaposan lemarad vetélytársaitól.

Dr. Phil műsora továbbra is 2,5 millió nézőt hoz epizódonként, a Live: With Kelly And Ryan pedig 2,7 milliót. Mostani számaival az Ellen Show egy kategóriában van Kelly Clarkson műsorával, aki 1,3 millió nézőt szállít epizódonként, Maury Povich-csal, akit a South Park egyik epizódjából ismerhetnek a magyar nézők és 1,4 millió nézőt hoz epizódonként, továbbá Jerry Springer egykori testőrével, akinek a műsorát 1,1 millióan nézik.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk