Egy Bugatti-logo.

Luxus a köbön: a Bugatti limitált szériás széfeket dobott piacra

Egy limitált kiadású széfkollekció, amelyet úgy tervezték, hogy emlékeztessenek a Bugatti sportautóira.


A Buben & Zorweg remek partner az egyedi remekművek megalkotására vonatkozó etikánkat tekintve. A csapatukkal több mint 18 hónapon keresztül szorosan együttműködve olyan limitált kiadású, nagy biztonságú széfeket fejlesztettünk ki, amelyek mindkét márkánk szellemiségét megtestesítik. Időtlen dizájn, tökéletes kézműves kivitelezés és a határokat feszegető technológia

– nyilatkozta Wiebke Ståhl, a Bugatti International ügyvezető igazgatója.

Ez is érdekelhet: Mindössze hármat gyártanak a Bugatti legújabb, és egyben legutolsó modelljéből

A Hyper Safe Collection nagy szilárdságú acélmag és szénszál felhasználásával készült, és páratlanul magas biztonságú széftechnológiát kínál. A széfek pedig három színben kaphatók. Ahogy a név is sugallja, a Hyper Light modell finom, mégis feltűnő megjelenésű nappabőrből készült. Akik azonban a sötét színű kiegészítőket és a bútorokat kedvelik, választhatják a Hyper Dark modellt mokkabarna és púderszürke bőrben.

A harmadik, Hyper Track névre keresztelt széf a Track High-Tech szénszálas kivitelben pompázik, Pace Blue bőrrel és rozsdamentes acél elemekkel párosítva.

A vadonatúj Bugatti x Buben & Zorweg Hyper Safe kollekció mindössze 25 modellt dob piacra, amelyek kizárólag a Buben & Zorweg weboldalán keresztül érhetők el.

(LuxuryLaunches)

A figyelmetekbe ajánljuk