sziget fesztivál

A szervezők még várni szeretnének a bejelentéssel.


Április végén jelentik be a szervezők, hogy lesz vagy nem lesz idén Sziget. Kádár Tamás a Sziget ügyvezetője elárulta, hogy vannak megállapodásaik előadókkal és zenekarokkal, ám egyelőre még nem tudni, lesz vagy nem lesz 2021-es Sziget Fesztivál – számolt be róla a hvg.

Elmondta, hogy egyelőre teljesen bizonytalanság övezi a szervezést. Elsősorban jó néhány kérdésre választ kellene kapniuk, ahhoz, hogy döntsenek. Pontos nyitási tervet kellene látniuk, az ahhoz rendelt feltételekkel. Tudniuk kellene, hogy egyáltalán utazhatnak-e a zenekarok, a közönség vagy éppenséggel hogyan szabályozzák a beutazást Magyarországra, mik lesznek a vendéglátást érintő szabályok nyáron Budapesten, és milyen mozgástere lesz a védetteknek.

Nagy-Britanniában és az angol fesztiválpiacon ismerik a pontos nyitási tervet, így ennek ismeretében több fesztiválra már elkezdtek jegyeket árulni. Ebben reménykednek ők is.

Azt már tudni lehet, hogy Balaton Sound és VOLT nem lesz idén sem. A Fishing On Orfű több 2021-es időponttal készül, a Kolorádó pedig 2021 augusztusában tartaná meg a rendezvényt.

A figyelmetekbe ajánljuk