Pamela Anderson és Tommy Lee

Pamela Anderson és Tommy Lee

Itt az első előzetes a Pamela Anderson szexbotrányát feldolgozó sorozathoz

Megnézhetjük mozgásban is Lily Jamest az egykori Baywatch-sztár szerepében.


A Hulu Seth Rogen produceri felügyelete mellett minisorozatot készít Pamela Anderson és Tommy Lee kiszivárgott szexvideójáról, méghozzá az Én, Tonya rendezőjének, Craig Gillespie-nek a közreműködésével. Rogen maga is játszik a sorozatban, ő alakítja majd a fickót, aki ellopta a kérdéses kazettát, ami aztán közkinccsé lett téve.

Pamela Andersont a rá kicsit sem hasonlító Lily James alakítja, akit alaposan átváltoztattak a sminkesek, míg a Mötley Crue dobosát, Tommy Lee-t a Marvel-filmek sztárja, Sebastian Stan játssza. Ugyanakkor kérdés, hogy előbbi a sok réteg smink alatt képes lesz-e meggyőzni minket, hogy ő valójában az egykori Baywatch-sztár. Nos, most megérkezett az első előzetes, hogy erre a kérdésre valamelyest választ kaphassunk.

A Pam & Tommy február 2-án debütál majd a Hulu nevű, egyelőre még csak az Egyesült Államokban elérhető streamingplatformon. Addig is az ízelítő alapján James meglepően meggyőző a nem túl testhezálló szerepben, kérdés, hogy nem lett volna-e jobb ötlet valaki olyant találni, aki valóban hasonlít Andersonra.


A figyelmetekbe ajánljuk