palvin barbara és dylan sprouse

Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Palvin Barbarából Wes Anderson-karakter lett

A Vanity Fair összecsődített egy rakás fiatal sztárt, köztük a magyar szupermodellt is, hogy legendás filmek jeleneteit játsszák újra.


Manapság már azok, akik az ezredforduló után születtek, elkezdtek felnőtt korba lépni, emlékeztetve rá, hogy telik az a rohadt idő, méghozzá nagyon gyorsan. Éppen ezért a Vanity Fair azt találta ki, hogy összecsődít egy halom fiatal sztárt, köztük olyanokat is, akik már az ezredforduló után születtek egy videó erejéig, amiben ezredfordulós filmklasszikusok jeleneteit játsszák el kosztümben.

Nem csak színészeket választottak ki egyébként, akad énekes, TikTok-sztár és szupermodell is köztük. Utóbbi hazánk büszkesége, Palvin Barbara, aki színész pasijával, Dylan Sprouse-zal közösen adta elő a Tenenbaum, a házi átok című Wes Anderson-film egyik jelenetét. Palvin Margot, míg Sprouse Richie Tenenbaum bőrébe bújtak egy rövid időre.

Rajtuk kívül szerepel még a videóban még Addison Rae (Mulholland Drive), Keke Palmer (Doktor Szöszi), Cherles Melton (Mátrix), Arnold Schwarzenegger fia, Partick Schwarzenegger (Amerikai pszichó), Storm Reid és Cordell Broadus (Nem adok kosarat!), Sydney Sweeney, Madelaine Petsch, Olivia Holt és Cailee Speany (Öngyilkos szüzek), Normani (Moulin Rogue!) és King Princess (Hedwig és a Mérges Csonk) is.


A figyelmetekbe ajánljuk