Még ki se jött a mostani filmje, de már megy is forgatni a következőt Spanyolországba.


A koronavírus-járvány miatt Wes Anderson rajongóinak legnagyobb bánatára a rendező új filmje, a The French Dispatch rengeteget csúszott és még mindig nem mutatták be. A terv az volt, hogy tavaly lesz a premierje a Cannes-i Filmfesztiválon, aztán rövidesen pedig a többi moziba is megérkezik az év folyamán. Ehhez képest most nyáron mutatják végül be a patinás fesztivál programjában.

Ugyanakkor Wes Anderson rajongóinak remek hír lehet, hogy a következő filmjére már várhatóan nem kell ennyit várni. Júliusban, augusztusban és szeptemberben ugyanis forgatja is már a következőt Spanyolországban. A projektről egyelőre semmit nem tudni, viszont jövőre ebben az iramban akár mozikba is kerülhet.

Ráadásul pletykálnak egy Olaszországban játszódó szerelmesfilmről is, hívja fel rá a figyelmet a Dazed cikke. Szóval úgy néz ki, hogy rendesen ki lesz szolgálva mindenki szimetriafétise a következő években.


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk