Az Akadémia elnöke szerint a koronavírus-járvány okozta szituáció tökéletes lehetőség lesz rá, hogy megújuljon a gála.


Steven Soderbergh, a Traffic és az Erin Brockovich Oscar-díjas rendezője lesz a következő Oscar-gála producere, jelentette be a díjakat osztó Akadémia. Közleményükben megjegyezték, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzet tökéletes terep rá, hogy a műsor új felelősei megújítsák a gálát.

Soderbergh két másik társproducerrel fog dolgozni, az egyikőjük a díjátadókban tapasztalt Jesse Collins, aki volt már Grammynek és BET Awardsnak is a producere. A csapat harmadik tagja pedig Stacey Sher, aki együtt dolgozott Soderbergh-gel az Erin Brockovich-on, emellett a Django elszabadul producere is volt többek között.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy az április 25-án tartott gála milyen formában fog lezajlani, állítólag keresik a lehetőségét, hogy élő közönség is részt vehessen az átadón valamilyen formában. Ugyanakkor a koronavírus-járványra is erősen reflektálni fog a műsor a hírek szerint formátumában is. Soderbergh közleményében az írta, szeretnék, ha olyan lenne, mint a filmek, amiket szeretünk.

(Forrás: BBC)

Friss

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
MTI/Balogh Zoltán

Szabó T. Anna: Porbeszéd

Az Alibi - hat hónapra egy félévente megjelenő antológia, melybe neves szerzők adott témában írt verseit, novelláit, gondolatait olvashatjuk. Cikksorozatunkban ezekből a szövegből válogatunk. Ebben a részben Szabó T. Anna egyik versét tolmácsoljuk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk