Videó bizonyítja, hogy az oposszumok nem tisztelnek senkit és semmit

Videó bizonyítja, hogy az oposszumok nem tisztelnek senkit és semmit

Az oposszumok ismét bebizonyították, hogy bármikor képesek bárkit hátba szúrni, ha kedvük vagy érdekük úgy tartja.

Általában, ha állatos hírekről számolunk be, akkor mindig valamilyen kedves dologgal kapcsolatban tesszük azt. Legyen szó akár a kövér medvék rangos versenyéről vagy az évszázad bankrablását összehozó mosómedvékről, esetleg a vadasparkot körbekáromodó papagájokról.

Most azonban az állatvilág árnyoldalát kell bemutatnunk, ahol egy békésen iszogató bűzösborz és egy alattomos oposszum találkozik egymással. Pontosabban az oposszum találkozott csak borz társával, mivel utóbbinak a mai napig csak sejtései lehetnek, hogy ki lehetett ilyen rosszindulatú az éjszaka közepén.

Az oposszumokról egyébként érdemes tudni, hogy imádják nézni, ahogy a világ ég. Egy, az amerikai kontinensen őshonos erszényes emlősről van szó. Körülbelül macska méretűek, és szinte mindent képesek felfalni. Ennek köszönhetően híresek szívós túlélési képességeikről, és bárhol elboldogulnak. Falánkságuk következében mindig keresik a lehetőségeket, hogy nassolnivalót szerezzenek maguknak, legyen szó egy kuka vagy egy ház kifosztásáról, és ha kudarccal zárul portyázásuk, igazán alattomos dolgokra is képesek.

Például hátulról a tóba lökni egy gyanútlan borzot.

És ha ez nem lenne elég: ha bezzeg ők kerülnek bajba, akkor nincs náluk jobb színész, és világszínvonalon képesek halottnak tettetni magukat.

A mostani szemétség a Trail Cam Pro pályázatának köszönhetően került nyilvánosságra, ahol a természetben elhelyezett szórakoztató rejtettkamerás felvételek versenyeztek. A győztes a New York-i Betsy Potter lett, aki megörökítette mindezt.

A videón jól látszik, hogy az ártatlan bűzösborz csak az éjszakai szomjúságát szerette volna oltani, de egy oposszum mögé oson és teljes erővel a vízbe löki. Szerencsétlen borz mire kikecmergett a tóból az oposszumnak már bottal üthette a nyomát, így revansot se tudott venni rajta.

Egyébként a versenyen több mint száz videót küldtek be a résztvevők, érdemes megnézni őket.

A figyelmetekbe ajánljuk