Öngyilkos osztag 2

A filmben hullottak a karakterek, az egyik fontosabb karakter viszont majdnem az elhullottak sorsára jutott. Jó döntést hozott a rendező?


A Warner úgy döntött, hogy a rettenetesen sikerült első Öngyilkos osztag után James Gunnt, A galaxis örzői-filmek író-rendezőjét bízza meg a folytatásra és a változatosság kedvéért szabad kezet ad neki. Még azt is engedték, hogy 18-as karikás legyen a film, Gunn pedig élt a lehetőséggel. Már az első negyedórában csak úgy hullanak véresebbnél-véresebb módon a bemutatott anithőseink, de még a végén is időről-időre elvesztünk valakit, akihez kezdtünk már hozzánőni.

Patkányfogó 2 is a film végső túlélői közt volt, ugyanakkor Gunn most egy interjan elárulta, hogy ez nem volt mindig így. A forgatókönyv egy korai verziójában ugyanis igencsak csúnya véget ért.

A film végén Patkányfogó 2 kicsempészte az összes infót Jotunheimről a csapat többi tagjának tudta nélkül. Waller pedig felrobbantotta a fejét, amikor visszaértek a börtönbe. Ezen a ponton Bloodpsort teljesen kiakadt, mivel lányaként gondolt rá. Harley viszont a maga fura, de kedves módján próbálja rábeszélni őt, hogy engedje el a dolgot. De Bloodsport végül Waller szíve alá lő egy robbanó golyót, amilyent Békeharcos használt korábban a filmben. Ezzel pedig sakkban tudja tartani Wallert.

Patkányfogó 2 volt határozottan a film szíve, szóval igencsak értelmetlen lett volna ennyire random módon megölni, csak a sokkhatás kedvéért. Ezzel többé-kevésbé a rendező is egyetértett, aki azt mondta, már rég kikerült ez a rész a sztoriból, amire elkészült a forgatókönyv végső verziójával, így le sem lett soha forgatva. Mint mondta, túl sötét befejezés lett volna számára. Úgyhogy végül Patkányfogó 2 is túlélte a filmet a csapat maradék tagjával.

(Forrás: io9)


A figyelmetekbe ajánljuk