Napindító gondolat – 01.19.

Minden egyes munkanapjuk maga a valóra vált álom: az On The Spot dokumentumfilmesei, Cseke Eszter és S. Takács András tíz éve azt csinálják, ami a legnagyobb vágyuk volt. Az alkotópárost a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámának Portfólió rovatában álomkról, vágyakról, már elért és még beteljesülésre váró céljaikról kérdeztük.


Álomszerű az álmainkat élni?

Sokan hiszik, hogy ha valóra válnának az álmaik, egy csapásra megoldódna minden problémájuk, hiszen az álomszerű élet könnyű, nehézségektől és problémáktól mentes – elméletben. A gyakorlat – pontosabban a valóság – egészen más...

Amikor arról kérdeztük az On The Spot alkotóit, az álomszerűnek tűnő életük valóban álomszerű vagy a színfalak mögött nehézségekkel és lemondásokkal teli, elgondolkodtató választ kaptunk.

Hamu és Gyémánt

„A lemondás szó nekem speciel szinte soha nem jut eszembe az életünkről, de természetesen a mi utunk is tele van bökkenővel, akadállyal és kérdőjelekkel. Ezekből egyébként sokkal többet lehet tanulni, mint a hangos sikerekből...” - válaszolta S. Takács András.

A teljes interjú a Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszámában olvasható.

On The Spot interjú és további fotók a Hamu és Gyémánt magazin őszi számában!

On the Spot interjú és további fotók a Hamu és Gyémánt magazin téli számában!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin téli lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk