shallow focus photography of coffee late in mug on table

Ínyencnek akarsz tűnni anélkül, hogy ki kéne okosítanod magad olasz kávék terén? Csak kapd elő a kamu olasz kávé márkanév generátort és kamuzz be egyet!


Tegyük fel, hogy egy olyan társaságban vagy, amiben nem érzed elég műveltnek magad, a szó pedig a kávékra terelődik. Te viszont az égvilágon semmit sem tudsz a kávéról, miközben röpködnek a menő olasz kávék nevei. Ugyanakkor nem szeretnél lebukni, hogy egy tudatlan zsellér vagy a timában. Ha esetleg ilyen problémával néznél szembe a jövőben, van ám megoldás!

Létrehoztak ugyanis egy weboldalt, ami generál neked egy teljesen meggyőzően hangzó kamu olasz kávémárka nevet, hogy ne kelljen sokat gondolkodnod, vagy bukjál le amiatt, mert amit magadtól találsz ki, nem hangzik elég meggyőzően. A Real Italian Coffee nevű weboldal legaljára kell mindössze görgetned, megtalálnod a kifejezetten pici gombot legalul, aztán máris szórhatod a nem létező, de jól hangzó márkákat.

Képzeld el, hogy csak párszor észrevétlenül a telefonodra pillantasz, majd olyanokat mondasz, hogy az új kedvenced a Farissima Lungo, de alapvetően nagyon nagy rajongója vagy az Effusione Montessinonak és a Dorino Decaffeinatonak is. Rögtön műveltnek fogsz hangzani a témában, aztán már csak dél-olasz falvakat kell mindössze kitalálnod, hogy tovább spilázhasd a dolgot. Csak aztán nehogy rákeressenek!


A figyelmetekbe ajánljuk