A Tesla-részvények 15%-ot estek azóta, hogy a Saturday Night Live-ot vezette.


Elon Musk volt a világ leggazdagabb embere, hangsúly pedig a volton van. Ugyanis köszönhetően annak, hogy úgy érezte, elég vicces, hogy az Egyesült Államok legnépszerűbb szkeccsműsorát, a Saturday Night Live-ot vezesse, picit több, mint 20 milliárd dollárral csökkent a vagyona. Így már csak a világ harmadik leggazdagabb embere koszos 127,6 milliárd dollárral. Pff.

Mindez annak köszönhetően történt, hogy a befektetők a műsor láttán finoman szólva is újragondolták a kapcsolatukat a népszerű milliárdossal, aminek köszönhetően 15%-ot csökkentek a Tesla részvényei. Ez pedig pontos számokban kifejezve 20,5 milliárdos veszteséggel járt. Ráadásul a Musk által a műsorban promózott Dogecoin értéke is 30%-ot esett a műsort követő 24 órában. Vagyis a rajongói is vesztettek egy rakás pénzt, akik miatta fektettek be a mémből születő kriptovalutába.

Elon Musk epizódja már most elhíresült, mint legendásan rossz epizód. Még Jimmy Kimmel is a milliárdoson viccelődött a műsor után. Legyen ez jó lecke mindannyiunknak, hogy senki sem ért mindenhez, továbbá viccesnek lenni is egy szakma.

(Forrás: Consequence)


Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk