Közösen egy új, nagy mamutcéget alkotnak, ami új nevet és logót is kapott.


Egyesül egymással a Warner Media és a Discovery, hogy közösen egy nagy szórakoztatóipari monstrumot alkossanak a továbbiakban, méghozzá új néven. Ez persze azt is jelenti, hogy elbúcsúzhatunk a jövőben a Warner Bros. névtől filmek elején, még ha nem is teljesen.

Warner Bros. Pictures introduction

Felfedték ugyanis az új, közös cég nevét, amit fogalmazzunk úgy, hogy nem gondoltak túl. Szimplán csak összeragasztották a cég nevét és így kaptuk meg a Warner Bros. Discoveryt. Már az új logót is felfedték, ami leginkább olyan, mintha valakinek az unokaöccse dobta volna össze 20 perc alatt egy prezentációra. Viszlát WB a filmek elejéről!


Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk